apple hijau: Contest Edit Gambar Paling Ohseem By Pieyza

my followers =)

Contest Edit Gambar Paling Ohseem By Pieyza


kerja aku hari-hari join contest je kann ? HAHA, dh org invite kita join je laa. *peace

so, nie contest ke-4 ya. nak tengok banner ? NAHH...
.....
....
...
..
.



cantik kan ? so, kalau nak join jugak KLIK kt banner di atas yupp.

DEADLINE : PADA 23 MARCH 2012

nak tengok gmbr saya yang konon OHSEEM tu ?? boleh tp jangan nak gelak plak, sbb sy join nie bukan sebab saya pndai edit. HAHA~ saje-saje nak msuk contest nie jepp *peace

TU DIAAAA...
..........
.........
........
.......
......
.....
....
...
..
.

ni time aku sekolah dulu, ni lah geng APPLE =)

rindu ahli-ahli dorm gamma6 =(

nak tau tak nie gmbr apa ?? ni lah celah kangkang saya, HAHA *sorry

ni saya yang chomel ! >.<

okay nie jelah gambar yang dipertaruhkan. bubye~





hey you ! thanks =)

5 budak comel komen :

SUPERWOM▲N . said...

thanks join dear ~~


Syarat Tambahan : like http://www.facebook.com/pages/Gojez-Houz/246134082099192
then
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=326624890716777&set=a.310260322353234.72904.246134082099192&type=1&ref=nf ;) thankyouu ^^

eh eh if menyusahkan pza mntak maaf okayy :)

qiE said...

okay, done !

aRa ❤ aFiq™ said...

good luck yew :)

qiE said...

thanks =)

Diera Tekikushika said...

dtg sini melawat contestant Pza. jom g blog saya meh... =)