apple hijau: Contest Sweet Moments ♥

my followers =)

Contest Sweet Moments ♥






hello!
memandangkan hari ni genap 10 bulan aku dengan dia couple. so, aku buat entry ni for him n sambil join contest ni. buat kerja 2 in 1 laa, jimat bukan...hehe~


pic kteorg ni tak la sweet sangat tp sangat bermakna bagi aku.

alkisahnya, pd malam itulah buat pertama kalinya air mata seorang lelaki jatuh kerana wanita :'D

sungguh aku takde niat pon nak buat dia nangis tp aku tak tahu la perkara yg aku dh buat tu mmberi impak yg kuat pd dia. i'm sorry sygss

act, malam tu kteorg pegy BBQ rumah kawan. nak di jadikan cerita pulak BBQ tu buat kat rumah ex aku. rancang kat tepi pantai tp cancel last minit pulak. nak buat camner kan.

syamsul ni pulak seorang yang agak jelousy *siapa tak jelous dgn ex gf sndri kan, hehe~ so, malam tu aku berkepit jela dgn dia. hihihi, best jugak dpt lepas rindu. then nak dkt pkul 12 baru kteorg balik.

dia balik rumah dia n aku tidur kat homestay yg tak jauh jugak dari rumah ex aku tu dgn 3 org lagi kawan aku. tibe-tibe pkul 2 cmtu ex aku call suh pegy rumah dia habiskan ayam-ayam yang lebih. mula-mula aku tak nak sebab mata ni dah mengantuk sgt tp kwan-kwan aku yg kuat makan ni nak pegy. so, takkan nak tinggal aku sorang-sorang kat homestay tu. terpaksalah aku ikut walaupun hati ni tak rela, HAHA~ tunggu punya tunggu ayam tu bakar, sedar tak sedar dah pukul 5 aku kat situ. lepas makan kteorg terus balik tidur. 

esoknya, aku tak tahu dari mana dia dapat tahu pasal semalam then kteorg bertengkar. yg paling tak tahan org yg bg tau dia tu reka cerita yg aku tidur kat situ la, mandi kat situ la. semua tu fitnah and aku tak pernah buat pun benda yang tak betul ni aku just pergi makan je dan aku berani SUMPAH!

lastly, dia percayakan aku tapi aku rasa bersalah sebab dah buat dia nangis. memang aku takkan lupa peristiwa ni sampai bila-bila dan kepada si penfitnah terima kasih sebab cuba memusnahkan hubungan aku dan dia tetapi ternyata apa yang dia buat sia-sia je. so pity...!

itulah jelah cerita tersirat di sebalik gambar di atas. terima kasih .

tag :


hey you ! thanks =)

1 budak comel komen :

QIQILALA syakilla said...

nak free header untuk contest u? terjah sini
http://syakillaalwi.blogspot.com/2012/03/free-header-untuk-korang.html