apple hijau: Just a second...

my followers =)

Just a second...



haii blogku yg tercintaa !
sory lame tak update . kita tak busy pon , cuma malas jekk . hihihi :3

now , kita tengah cuti sem tau . 2 bulan tuu , memang lama gilaa . mula-mula excited tapi lama-lama bosan pon ada jugak . hari-hari kena tunggu aqil balik sekolah , bagi dia makan , kemas rumah bagai . seriously , bosan gilaa .

jumaat lepas atie n syaffaf datang KL . jalan bukan main lagi diorang , shopping sakan pulak tuu . untung laa aku jugak tengok jerr sebab duit pokai . mana nak ada duit , cuti bukan nak kerja , melepak kat rumah sapa nak bagi kau duit qiela ? 

plan nak pegy terengganu , dah rindu sangat pada negeri tempat aku belajar cakap ganu tu . nak ambil sijil spm aku yg tak berapa nak cemerlang sangat tu , hee . paling penting nak jumpa my girlfriend kat sana . mestilah geng Apples . cdah , tina , amy , ema , zatil ! rindu korang sangat2 tauu . hm , sekarang ni malas lagi nak post pasal sem 2 . inshaa Allah ada masa nanti kita post k . yg pastinya sebelum masuk sem 3 , haa .

perasaan sekarang happy + terharu dengan syamsul . dia memang pandai buat aku touching . video yg dia bagi semalam sumpah buat aku nangis . dah lama tak nangis kegembiraan camtu . syg dia pada aku tak pernah hilang walaupun dah banyak kali aku maki dia , marah2 dia. aku ni time marah memang susah sangat nak kawal . sampai bila nak macam pon aku tak tau . dia dah la tgh busy dengan sekarang , selalu sangat tinggal aku . tapi takpe laa aku try faham dia macam mana dia faham aku time aku nak final exam dulu .
i miss you bucukk 

dup dap , dup dap , jantung ni nak tunggu result sem 2 keluar 9 may ni . aduhh ! takut sangat ! kalau boleh nak dean list lagi sem ni , nak maintan je result tu . nak happy kan umi baba , ni je cara boleh buat diorang happy n bangga . tak nak kecewakan diorang lagi . nak balas semua pengorbanan diorang pada aku . :')

Ya Allah , bantu hamba-Mu yg kerdil ni mencapai keinginannya . sesungguhnya kegembiraan parents aku yg paling penting . Aku mohon . . .







|
|
|
|
|
V



hey you ! thanks =)

2 budak comel komen :

Nasuha said...

Cuti 2 bln..lama tu..selamat bercuti ya..

qiE said...

Thank you cik nasuha =)